OFİSTEN TESLİM - İSTANBUL
HAVALE İLE SİPARİŞLERDE %3 İNDİRİM!
KREDİ KARTINA 12 AY'A VARAN TAKSİT FIRSATI
AYNI GÜN KARGO
OFİSTEN TESLİM - İSTANBUL
HAVALE İLE SİPARİŞLERDE %3 İNDİRİM!
CREALITY'NIN RENKLİ BASKILI YENİ 3D YAZICISI : CREALITY K2 PLUS

CREALITY'NIN RENKLİ BASKILI YENİ 3D YAZICISI : CREALITY K2 PLUS

Renkli Baskı Özelliği ve büyük baskı boyutu ile Creality K2 Plus 3D Yazıcı



Creality bu sene 10. yıl etkinliği ürün lansmanında Creality K2 Plus 3D Yazıcı'nın tanıtımını gerçekleştirdi. Creality'nin K serisine eklenen 350-350-350 mm baskı boyutu ile, muadillerine göre daha  büyük baskı boyutu sağlıyor. K2 Plus CoreXY 3D yazıcı ,16 renge kadar çok renkli baskıları destekleyen Creality Filament System (CFS) ile piyasaya birlikte geliyor. Kısaca özellikleri:





Baskı Hacmi: 350 x 350 x 350 mm

Makine Boyutu: 495*515*640 mm

Makine Ağırlığı: 45 kg

Nominal Güç: 1200 W

Nominal Gerilim: 100-240V-50/60Hz

Nozul sıcaklığı: 350°C

Nozul: Üçlü -metal entegre ısı kırma nozulu

120 dereceye kadar ısıtma yatağı

Ekstrüzyon sistemi: APUS Filament kesicili tamamen metal doğrudan tahrikli ekstruder (1x).

Baskı Hızı (tipik): 300 mm/s

Baskı Hızı (Maks): 600 mm/s, 30'000 mm/s2 hızlanma ile

Kamera: “AI” Kamera  


  K2 Plus'ta yer alan yeni Apus Direct Drive, 350 C'ye ulaşan nozzle sıcaklığıyla karbon fiber gibi bir çok filament ile baskı almayı mümkün kılmaktadır.  Aktif oda ısıtma, yeni nesil ekstrüzyon, otomatik seviyelendirme ve FOC kapalı devre motorlar gibi gelişmiş özellikler sayesinde yüksek baskı kalitesi ve verimliliğine sahiptir. Creality OS ve Edge AI teknolojisiyle K2 Plus, kusursuz bağlantı ve akıllı izleme sunarak Creality kullanıcılarına yeni bir deneyim sunuyor.


Creality K2 Plus Güvenli Ağ ihtiyacınızı da karşılamaktadır. W2 ve W3 kimlik doğrulama protokellerine sahip olan K2 Plus,  Çift bantlı Wi-Fi ve Ethernet bağlantısı ile internete kolay erişimi sağlamaktadır.


K2 Plus, tamamen kapalı CoreXY yazıcıdır. 5 mm kalınlığındaki alüminyum alaşımlı ısı yatağı, eşit ısınma ve deformasyon direnci sağlar. Ek olarak,  yalpalama önleyici çift Z ekseni ve doğrusal raylara sahiptir. Haznenin içindeki modül ile, 60 dereceye kadar ısıtma ve hava filtresiyle birlikte soğutmak için hava sirkülasyonu sağlanmaktadır. Ön cam kırılmaya dayanıklı tasarlanmış ve kapının daha fazla açılması için daha geniş menteşe ile üretilmiştir. Ayrıca 48 desibel ile K2 Plus, kullanıcıya oldukça sessiz bir deneyim sunuyor.





Creality K2 Plus 3 boyutlu yazıcı ile gelen CFS sistemi ile birlikte renkli baskılar alınabilmekte. CFS ile dört paralel üniteyi bağlayarak aynı anda 16'ya kadar çok renkli baskıya olanak tanımakta. RFID teknolojisini kullanan CFS, filamentin türünü, rengini ve ağırlığını akıllı bir şekilde tanımlar; RFID olmayan filamentlerde ise manuel bilgi girilebilmekte.Tamamen kapalı tasarımı, sıcaklık ve nemi gösteren bir ekranla birlikte en uygun baskı koşullarını sağlar. Creality bu lansmanda  CFS'nin yalnızca K2 Plus ile değil, gelecekte piyasaya sürmeyi planladıkları diğer 3D yazıcılarla da uyumlu olacak şekilde tasarlandığını duyurdu. En iyi haberlerden olan : Creality K1, K1 Max, K1C veya Ender 3 V3 yazıcılara sahip olan kullanıcılar için yükseltme kitleri ilerleyen zamanda üretilmesi planlanıyor.  Bu kit sayesinde elinizdeki K1-K1C-K1 Max ve Ender 3 V3 SE 3 boyutlu yazıcılarınıza CFS ile entegre ederek renkli baskılar almanıza olanak sağlıyor olacak. 


Creality K2 Plus 3D Yazıcı'nın 31 Temmuz 2024'te satışa sunulması planlanıyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz! Creality 3D Yazıcıları linkten keşfedebilirsiniz.   
















Paylaş: