OFİSTEN TESLİM - İSTANBUL
HAVALE İLE SİPARİŞLERDE %3 İNDİRİM!
KREDİ KARTINA 12 AY'A VARAN TAKSİT FIRSATI
AYNI GÜN KARGO
OFİSTEN TESLİM - İSTANBUL
HAVALE İLE SİPARİŞLERDE %3 İNDİRİM!
Bambulab F/P 3 Boyutlu Yazıcısı : Bambu Lab A1 Serisi

Bambulab F/P 3 Boyutlu Yazıcısı : Bambu Lab A1 Serisi

Bambu Lab'ın fiyat performans ürünü  A1 serisi 3 boyutlu yazıcılarını inceliyoruz. Bambu Lab A1 serisi kullanıcılara monte edilmiş şekilde gönderilmektedir, böylelikle yazıcının kurulumu yalnızca yaklaşık 20 dakika sürer.  Tamamen metal raylı sistem, gerçek zamanlı izleme, aktif titreşim ve akış hızı dengeleme özelliği, gürültü engelleme, tam otomatik kalibrasyon gibi daha bir çok özelliği ile oldukça beğeni kazanan Bambu Lab A1 serisi satışa sunulmuştur.  

A1 serisi teknik özelliklerini detaylı incelemek istersek; her yazdırma işi için Z-offsetini, yatak seviyesini, titreşim rezonansını ve püskürtme ucu basıncını otomatik olarak titizlikle kalibre eder. Z-off set için A4 dosya kağıdı kullanmanıza gerek yok.

A1 Serisinde, Nozzle'daki basıncı ölçmek için yüksek çözünürlüklü, yüksek frekanslı bir sensör kullanmaktadır. Sıcak uçtaki Girdap Akımı sensörü, ekstrüzyon akış hızını aktif olarak dengeler ve böylelikle baskı işlemi boyunca istikrarlı ekstrüzyon sağlar. Makine hazırlanırken, bu sistemin baskıya başlamadan önce özellikleri ölçerken filamenti içeri ve dışarı emdiğini görebilirsiniz. 


Tamamen yeni, hızlı değiştirilebilir hotend tasarımı ile hotend sadece 1 klipsle açılıp çıkarılır.

Ayrıca A1, aktif motor gürültüsü engelleme özelliği sayesinde 48 dB'in altındaki gürültü seviyelerinde çalışarak ofisler, evler ve eğitim kurumları için uygun, mevcut en sessiz yazıcılardan biri olarak konumlanıyor.


Bambu Lab A1 Serisinde 4 model bulunmaktadır. Bunlar: A1, A1 Combo, A1 mini ve A1 Mini Combo. Combo modelleri renkli baskı alınmasını sağlayan AMS lite modülünü içermektedir. Böylelikle A1 serisinde 4 renge kadar renkli baskı alınmaktadır.

A1 ve A1 mini tabla boyutu ve yatak sıcaklığı dışında birebir aynı özelliklere sahiptir. Bambu A1 256x256x256 mm boyutlarına sahipken A1 mini; 180x180x180 mm boyutlarına sahiptir. İki yazıcının da max hotend sıcaklığı 300 C dereceleri bulmaktadır. Böylelikle A1 ve A1 mini 3D yazıcılarla PLA,PETG,TPU ve PVA filamentler ile baskı alabilirsiniz. Bambu A1 3D yazıcıda yatak sıcaklığı 100 C dereceye çıkarken Bambu A1 Mini'de 80 derece'ye kadar çıkmaktadır. Aşağıdaki tabloda A1 ve A1 mini 3D yazıcılarının kısaca karşılaştırması yer almaktadır. A1 yada A1 mini arasında kaldıysanız aşağıdaki tablonun size yardımcı olmasını umuyoruz. Renkli baskı almak isterseniz de combo modeller olan A1 combo yada A1 mini combo modellerini tercih etmeniz gerektiğini tekrar hatırlatıyoruz. 

Herhangi bir sorunuzda bizimle chat üzerinden yada info@filetto3d.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.





Paylaş: