TEL : 0212 999 6196
HAVALE İLE SİPARİŞLERDE %3 İNDİRİM!
KREDİ KARTINA 12 AY'A VARAN TAKSİT FIRSATI
AYNI GÜN KARGO
OFİSTEN TESLİM - İSTANBUL
TEL : 0212 999 6196
HAVALE İLE SİPARİŞLERDE %3 İNDİRİM!
FLSUN YENİ HIZLI 3D YAZICISI :S1

FLSUN YENİ HIZLI 3D YAZICISI :S1

Flsun yeni 3 boyutlu yazıcısı S1 modelini inceliyoruz. Flsun S1 3D yazıcı kullanıcılara monte edilmiş şekilde gönderilmektedir, böylelikle yazıcının kurulumu kısa süre içerisinde yapılabilmektedir. Bir sonraki yazımızda kurulumla ilgili detaylı bilgi veriyor olacağız. Flsun S1 320x320x430mm baskı boyutuna sahiptir. Maksimum 1200 mm / s baskı hızına ve 40000 mm / s² hızlanmaya sahip, tamamen kapalı bir 3D yazıcıdır.




Flsun S1 3 boyutlu yazıcı otomatik seviyelendirme, titreşim dengeleme ve akış kalibrasyonu işlevleri sayesinde elde edeceğiniz baskılarda yüksek kaliteye sahip olmanızı sağlamanıza yardımcı olmakta. Flsun S1, baskı başarısız olduğunda, spagetti vb gibi sorunlarda gerçek zamanlı izleme ve herhangi bir sorunda uyarı verebilen AI lidar ve yüksek çözünürlüklü bir kamera ile donatılmıştır. Malzeme ve baskı gereksinimlerine göre hassas kontrollü ısıtma özelliği ile s1, baskı kalitesinde bozulmayı azaltarak baskı kalitesini arttırmayı hedeflemektedir.

Flsun S1 3D yazıcı, 350°C'ye kadar yüksek sıcaklıklara dayanıklı ve aşınmaya dirençli sertleştirilmiş çelikten yapılmış nozul kullanılmaktadır.  Böylelikle Flsun S1 ile PLA, PETG, TPU, ABS, ASA, PVA, PET, PA, PC, PLA-CF vb. gibi filamentler ile baskı alınması sağlanmaktadır.


İlk katman tespiti, akış kalibrasyonu ve doğruluk kalibrasyonu için AI lidar ve binoküler kameralar kullanılmaktadır. Flsun S1'de baskı kalitesinin arttırılmasına yönelik diğer bir özellik ise: Sıcak uç soğutma özelliğidir. Step motoru kapalı devre kontrolü benimser ve adım sayısı doğrulaması, adım kaybı önleme, durma tespiti ve tork kontrolü gibi temel teknolojilere sahiptir. Daha iyi stabiliteye, daha yüksek hassasiyete ve yüksek hıza sahiptir. Flsun S1'e dahil olarak gelen filament kurutma sistemiyle ise daha kaliteli baskılar almanız amaçlanmıştır.


X ekseninde bulunan kameralar ile baskı yaptığınız ürünü gerçek zamanlı izleyebilir ve zaman atlamalı fotoğraf/video paylaşımınız için kullanabilirsiniz. AI denetimi açıldığındaysa kamera spagetti algılama vb. algılamayı gerçekleştirmek için birlikte kullanılabilmekte. Yabancı nesneler veya spagetti algılandığında, yazdırma duraklatılacak ve bir uyarı verilecektir.




S1, manuel ayarlamaya gerek kalmadan 110V-230V voltaj aralığına uyum sağlayabilen geniş bir güç kaynağı kullanmaktadır.

Aynı zamanda S1 dahili hava filtreleme sistemi ile zararlı gazları süzerek güvenli baskı ortamı sağlamaktadır. Aşağıya detaylı özelliklerini tablo olarak eklemekteyiz. Herhangi bir sorunuzda bizimle chat üzerinden yada info@filetto3d.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.



Paylaş: