OFİSTEN TESLİM - İSTANBUL
HAVALE İLE SİPARİŞLERDE %3 İNDİRİM!
KREDİ KARTINA 12 AY'A VARAN TAKSİT FIRSATI
AYNI GÜN KARGO
OFİSTEN TESLİM - İSTANBUL
HAVALE İLE SİPARİŞLERDE %3 İNDİRİM!
PROFESYONELLER VE MÜHENDİSLİK ÜRETİMİ İÇİN : Bambu Lab X1E Combo 3D Yazıcı

PROFESYONELLER VE MÜHENDİSLİK ÜRETİMİ İÇİN : Bambu Lab X1E Combo 3D Yazıcı

Bambu Lab X1E Combo 3D Yazıcı



Bambulab firmasının endüstriyel işlemler için ürettiği X1E Combo modelini birlikte daha detaylı inceleyelim. Tamamen monte edilmiş şekilde gönderilen X1E Combo'da kurulum esnasında bir araya getirmeniz veya ayarlamanızı gerektiren hiç bir şey yok. Kutu açılışından sonra çok kısa bir sürede ürünü çalışır hale getirebilirsiniz. Ürün kurulumunu linkten inceleyebilirsiniz: https://wiki.bambulab.com/en/x1/manual/unboxing-X1E-combo

X1 Carbon Combo ile çok benzeyen X1E Combo modelinin bir çok farklı özelliği bulunuyor.  Bambu Lab X1E Combo 3D Yazıcı'nın özelliklerini inceleyecek olursak: 

-X1E combo  FFF yazıcıdır, 1.75 mm filament kullanır.

-Nozzle Sıcaklığı 320 C'ye kadar çıkmaktadır. Böylelikle PLA, PETG, TPU, PVA, BVOH, ABS, ASA, PC, PA, PET, Karbon/Cam Elyaf Takviyeli PLA, PETG, PA, PET, PC, ABS, ASA gibi filamentlerin yanı sıra daha yüksek performanslı PPA-CF/GF, PPS, PPS-CF/GF gibi malzemelerin basılmasını sağlar. Eğer bunun gibi mühendislik filamentleriyle baskı yapmanız gerekiyorsa X1E Combo sizin için uygun 3D Yazıcılardan olacaktır.

 X1E Combo 3D Yazıcı en iyi şekilde hava filtresi sağlamak için bir kaç filtreyi bir arada kullanmıştır. Bu filtreler: G3 ön filtre , H12 Hepa Filtre ve aktif karbon hava filtreleri bulunmaktadır. Böylelikle baskı alınan ortamda aşırı koku ve partikülleri önemli derecede azaltmaktadır.      



Bambulab X1E Combo 3D Yazıcı’nın diğer harika özelliğiyse Lidar tarayıcıdır. Bu özelliği ile her baskıdan önce otomatik seviyelendirme yapmakla kalmayıp ilk katmanın her zaman iyi olduğundan ve geri kalan katmanların tutarlılığından emin olmanızı sağlar. Ayrıca yapay zeka tespiti ile baskı esnasında oluşan spagetti hatalarını otomatik olarak tespit ederek baskıyı durdurmaktadır. Böylelikle uzun saatler sürebilecek baskılarda oluşabilecek fazla filament kullanımının ve nozzle tıkanması gibi ciddi hasarların önüne geçilmektedir. 





Bambulab X1E Combo 3D yazıcı ağ güvenliği ihtiyaçlarınızı da karşılıyor olacak. X1E Combo 3D yazıcı kurumsal politikaları bulunan bir 3d yazıcıdır. WPA-2 Kurumsal Kimlik doğrulama ile sıkı ağ güvenliği gereksinimlerinizi karşılar. Ethernet bağlantı noktası ve LAN modu seçeneğiyle karmaşık ortamlarda güçlü ağ iletişimi sağlamaktadır.  Yazıcıyı doğrudan internete bağlamadan çalıştırabilirsiniz. Aşırı güvenlik gereksinimleri için, ağ modülünü fiziksel olarak devre dışı bırakmak veya ağ modülünü tamamen kaldırmak için bir anahtar bulunmaktadır. Böylelikle ekstra güvenlik önlemleri- savunma patentleri vb gibi durumlarda fiziksel olarak sadece siz olursunuz. 



Bambulab X1E Combo 3D Yazıcı XY ekseni titreşimlerini ve ekstrüzyon sorunlarını telafi etmektedir. Böylelikle daha yüksek hızlarda bile kaliteli baskılar alabilirsiniz.

Aynı zamanda X1E Combo hazne sıcaklığını aktif olarak düzenlemektedir. Hassas bir şekilde kontrol edilen hazne sıcaklığı (60 C'ye kadar) ile ABS ve PC gibi bükülmeye eğilimli filamentler için baskı kalitesini arttırmaktadır.



Bambulab X1C vs X1E Combo 3D Printer karşılaştırmak istersek aşağıdaki tablo bizim için yeteli olacaktır. Detaylı teknik destek almak için bizimle filetto3d.com sitemizdeki canlı sohbetten yada info@filetto3d.com mail adresimizden ulaşabilirsiniz. Destek olmaktan memnuniyet duyuyor olacağız. 

Saygılarımızla. 



Paylaş: